Viziunea PSD: ”Ne-am ținut de cuvânt în fața românilor!” 1
Ultima Ora Politic

Viziunea PSD: ”Ne-am ținut de cuvânt în fața românilor!”

Așa cum românii au simțit în propriile buzunare, PSD s-a ținut de cuvânt și în ceea ce privește majorarea pensiilor începând de la 1 septembrie a.c., Guvernul și majoritatea parlamentară reușind acest lucru în ciuda mesajelor alarmiste și răuvoitoare ale opoziției, care a încercat pe toate căile posibile să blocheze aceste creșteri.

De altfel, mesajul nostru este că au fost, sunt și vor fi bani pentru plata salariilor și ale pensiilor, iar cât timp vom fi la guvernare nu vor exista întârzieri în ceea ce privește respectarea drepturilor bănești ale oamenilor.

Nimeni nu poate contesta că din această toamnă peste cinci milioane de pensionari au mai mulţi bani în buzunare. Punctul de pensie a crescut cu 15 procente, fiind prima majorare efectuată pe noua lege a pensiilor. Reamintim românilor că de la începutul guvernării PSD punctul de pensie a crescut cu 45 la sută, de la 871 lei în 2016, la 1.265 lei în prezent. Totodată, pensia minimă a crescut de când PSD administrează bugetul țării cu 76 la sută, respectiv de la 400 lei în 2016, la 704 lei astăzi.

În timp ce PSD se ține de cuvânt pentru oameni și vine permanent cu soluții pentru creșterea nivelului de trai al fiecărui român, opoziția distructivă, în criză acută de idei și soluții constructive, lansează scenarii apocaliptice, după modelul căderii drobului de sare din povestea lui Ion Creangă despre „Prostia omenească”. În realitate, nu e niciun drob de sare care riscă să cadă peste economia românească, fapt confirmat de Comisia Europeană, care susține că vom avea și în acest an o creștere economică sustenabilă, contrar alarmelor false ale Opoziției.

În consecință, când vor fi în cabina de vot cu ștampila în mână, românii trebuie să aleagă între continuarea creșterilor de pensii și salarii, promisă și respectată de PSD, și oprirea majorărilor sau chiar tăierea pensiilor și salariilor, pe care cei de la PNL sau USR le-au anunțat în repetate rânduri. Aceasta este alternativa propusă de PNL și USR, revenirea la trista perioadă a austerității din România, cu spitale și școli închise, cu eradicarea a mii de posturi de polițiști de proximitate, mai ales în zonele rurale, cu salariile și pensiile tăiate.

Ce vor partidele din opoziție, în realitate, este foarte simplu. Neavând soluții pentru dezvoltarea țării și bunăstarea populației și fără nici un program pentru România în niciun domeniu, singurul deziderat al lor este „Jos PSD!”, un slogan lamentabil și lipsit de fundament, atât timp cât PSD a onorat toate obligațiile către cetățeni.

Partidele din opoziție au anumite interese clientelare și de grup, care nu corespund adevăratelor nevoi ale românilor. Dincolo de declarațiile politice sforăitoare, acestea nu au exprimat nicio intenție reală, serioasă și nu au lansat nicio echipă capabilă pentru a guverna România. PNL și USR vor doar să păcălească românii cu slogane de campanie, fără să prezinte niciun proiect pentru România!

Reprezentanții partidelor anti-PSD nu fac altceva decât să se certe zilnic și să își aducă permanent acuze reciproce. În consecință, este clar că nu au cum să se înțeleagă pentru guvernarea țării și nici să și-o asume!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PSD Carmen Holban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.