Victor Ponta trădează din nou. O susține pe Viorica Dăncilă. Nu o vrea plecată de la Guvern
Viorica Dăncilă
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă vrea alianță cu parlamentarii Pro România, dar fără Victor Ponta

Într-o discuție informală cu jurnaliștii, șefa PSD a spus că este dispusă să poarte discuții cu parlamentarii din grupul “Pro Europa”, însă nu vrea să încheie o colaborare și cu șeful formațiunii, Victor Ponta.

Șefa PSD a lăsat să se înțeleagă că este dispusă la o alianță cu formațiunea Pro România, doar ca sunt mulți lideri din teritoriu care nu acceptă ca la masa negocierilor să vină și fostul premier Victor Ponta.

Viorica Dăncilă pune practic aceeași condiție pe care și Victor Ponta social-democraților. Liderul Pro România a vorbit de mai multe ori despre posibilitatea colaborării cu un PSD care să nu fie condus de Viorica Dăncilă și de Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, ocupanții funcțiilor de secretar general, respectiv președinte executiv al PSD.

De altfel, nici lideri ai PSD nu au fost mai dispuși la o atitudine mai conciliatoare față de fostul lor lider. Cu numai trei zile în urmă, Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis fostului coleg de partid, Victor Ponta, ”să se uite în frigider” pentru a vedea mesajele transmise de social-democrați.

„Tragic este însă altceva. Că guvernează un partid care în alegeri are 20% şi trece în Opoziţie un partid care a luat 46% la alegeri. Cum s-a întâmplat asta, dragi colegi? Prin trădarea fostului nostru coleg de partid, Victor Ponta. Care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la PSD-işti. Eu zic să se uite în frigider”, a declarat ea în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru prezidenţiale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.