REACȚIA Comisiei Europene la DISCURUL lui Dăncilă din Parlamentul European. ”Statul de drept nu poate fi DILUAT”
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă UIMEȘTE pe zi ce trece europarlamentarii. ”Au impresia că nici bună ziua nu știe în engleză ”

Viorica Dăncilă UIMEȘTE pe zi ce trece europarlamentarii. ”Au impresia că nici bună ziua nu știe în engleză ”

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a declarat pentru Adevărul că „între 1 ianuarie şi 30 iunie, Viorica Dăncilă va negocia cu şefii de guverne bugete de miliarde de euro.

Eurodeputatul român Siegfried Mureşan ASIGURĂ că statul drept nu va fi încălcat de nicio țară UE
Siegfried Mureșam, Europarlamentar

Imaginaţi-vă că Viorica Dăncilă o va suna pe Angela Merkel pentru a negocia bugetele UE. Vă spun sincer că fiecare zi cu Viorica Dăncilă la conducere face foarte rău. Trebuie utilizate toate pârghiile constituţionale pe care la avem pentru a schimba acest Guvern. Este un premier care săptămâna trecută s-a prezentat lamentabil la Bruxelles.

Cu cât mai devreme va fi schimbată, cu atât va fi mai bine. E târziu, dar nu chiar atât de târziu. Mai bine fără ea, decât cu ea“, a spus Siegfried Mureşan la Adevărul Live. Liberalul aminteşte că Viorica Dăncilă s-a făcut de râs săptămâna trecută la Bruxelles. „Lumea a fost şocată, ne-au zis cu subiect şi predicat că «avem impresia că doamna Dăncilă nu înţelege în limba engleză nici măcar când îi spunem bună ziua».

Dumneaei nu poate să poarte nicio discuţie între patru ochi cu cineva, e legată de mâini şi de picioare de propria incompetenţă. La fiecare întâlnire a fost cu translator“, a mai spus europarlamentarul PNL.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.