ȘOC ÎN PSD! Partidul lui Ciolacu dat pe mâna judecătorilor. Totul se trage de la Viorica Dăncilă. Suma este incredibilă. FOTO
ȘOC ÎN PSD! Partidul lui Ciolacu dat pe mâna judecătorilor. Totul se trage de la Viorica Dăncilă. Suma este incredibilă. FOTO
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic

Viorica Dăncilă pregătește Nucleara în PSD. Fostul președinte vrea răzbunare. Mișcare de ultimă oră

Congresul PSD bate la ușă și săbiile se ascut în partid în vederea candidaturilor la funcția de președinte al partidului după demisia Viorică Dăncilă.

Actualul lider al PSD Marcel Ciolacu nu exclude o candidatură la președenția partidului, dar este foarte posibil ca acesta să se retragă în favoarea fostului premier Mihai Tudose, revenit recent în partid după demisia din Pro România.

Nici ex-președintele partidului, Viorica Dăncilă nu stă cu mâinile în sân, ci coace o răzbunare cruntă pe aripa Ciolacu, care a demis-o practic din partid. Mai mult, Ciolacu a interzis ca organizația de femei a PSD să își aleagă președintele, funcție pentru care candida chiar Dăncilă.

Surse social-democrate declară pentru NEWSTEAM.ro că Dăncilă este hotărâtă să încurce jocurile care se fac acum în partid. Aceasta, are discuții destul de avansate cu mai mulți lideri ai partidului pentru a fi susținută la o funcție de conducere, chiar la președenția PSD.

”Dăncilă este apreciată de mulți dintre pesediști. Cel puțin printre doamne are sprijin mare. Mai are și câțiva parlamentari pe care i-a promovat în Guvern și care sunt influenți în rândul celor care vor veni la Congres.

Mulți dintre noi nu vedem cu ochi buni venirea la putere a trupei Tudose-Ciolacu. Cei doi sunt oameni slabi. Să nu uităm că Tudose a trădat. Ciolacu la fel. PSD are nevoie de oameni corecți, care nu trădează.

Dăncilă are caracter. Nu a trădat pe nimeni. S-a luptat cu Iohannis și Orban. A scos un scor peste partid la prezidențiale”, declară sursele din PSD pentru NEWSTEAM.ro.

Printre cei care o susțin pe Dăncilă se numără Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, Mihai Fifor și alți lideri și parlamentari.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.