Dăncilă nu demisionează: ”Avem o guvernare responsabilă”
Ultima Ora Politic Social

Viorica Dăncilă nu se lasă: A fost huiduită și în Prahova!

Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de protestatari în Prahova, care au scandat împotriva Guvernului și a PSD. Premierul a spus că nu poate opri oriunde, dar pentru un dialog ar fi fost deschisă.

Câțiva protestatari au așteptat-o pe Viorica Dăncilă, în Urlați, județul Prahova, cu pancarte și un banner pe care au scris „#România fără hoți”.

Întrebată ce părere are despre protestatarii care o așteaptă peste tot prin țară, premierul Dăncilă a spus că „în democrație fiecare face cum vrea”.

„Eu cred că într-o democrație fiecare trebuie să își spună punctul de vedere și dacă nu devin agresivi, dacă nu jignesc, fiecare face cum vrea. Dar eu m-aș fi bucurat foarte mult dacă am fi putut avea un dialog, să ne spună care este nemulțumirea lor, să vină cu o soluție, să vină cu o propunere, avem toată deschiderea de a discuta cu toată lumea”, a spus Dăncilă.

Întrebată, de asemenea, de ce nu a oprit să vorbească cu protestatarii, premierul a spus că „Nu pot opri oriunde, dar dacă veneau și spuneau că vor să avem un dialog aveam toată deschiderea”.

Premierul Viorica Dăncilă se află, miercuri, în vizită în județul Prahova, unde verifică stadiul de implementare a proiectelor pe fonduri europene și pe fonduri guvernamentale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.