Viorica Dăncilă primește Decisiva în ziua Congresului. Candidatura ei la președinție este o farsă
PSD, eroare la calcule. Sondajul intern cutremură partidul. Marele dușman al lui Dăncilă
Ultima Ora Politic Social

Viorica Dăncilă, noul președinte al PSD: ”Suntem cel mai românesc partid din România”

Premierul Viorica Dăncilă a devenit, ieri, președintele PSD. A obținut 2.828 de voturi surclasându-și contracandidații: Liviu Pleșoianu, Ecaterina Andronescu și Șerban Nicolae.

Președintele executiv al partidului a fost ales Eugen Teodorovicicare a obținut 2.463 de voturi. Mihai Fifor a obținut 2.366 de voturi și va ocupa începând de astăzi, 29 iunie, funcția de secretar general al PSD. Social-democrații și-au felicitat noii lider pe ritmurile piesei deja celebre ”We are the champions” a formației britanice Queen.

Viorica Dăncilă a ținut să sublinieze: „Sunt convinsă că vom reuși, că împreună vom duce PSD spre victorie, vom lua cele mai bune decizii. PSD este cel mai românesc partid din România”. 

De asemenea, premierul a spus că: „Nu e un drum ușor, va fi complicat, abia acum încep lucrurile. Alături de noi sunt mulți oameni, milioane de români care cred în noi. Să ne implicăm de la primul până la ultimul pentru ca România să aibă locul care i se cuvine. Le spun colegilor din conducerea partidului că au acum în conducere un prieten și un om care vrea să fie parte a rezultatelor din fiecare județ în parte. Cred că împreună putem construi viitorul pe care și-l dorește România”.

Dăncilă le-a spus colegilor din conducerea partidului că „au acum în conducere un prieten și un om care vrea să fie parte a rezultatelor din fiecare județ în parte”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.