Şeful Executivului a reiterat ideea că oficialii europeni sunt dezinformaţi şi că va discuta cu aceştia, miercuri şi joi ,perioadă în care va fi la Bruxelles.
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă joacă tare. A REFUZAT votul în CEx. Cine s-ar fi așteptat?

Viorica Dăncilă joacă tare. A REFUZAT votul în CEx. Cine s-ar fi așteptat?

Premierul Viorica Dăncilă a luat cuvântul în cadrul ședinței CEX a PSD, dar a evitat o poziționare clară pentru una sau alta dintre cele două tabere, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la discuții.

Mai mult, Dăncilă a spus că vrea să rămână în continuare la guvernare și că nu își va da demisia din funcția de prim-ministru.

Înainte de Ședința Comitetului Executiv Naţional, premierul Viorica Dăncilă a declarat că îşi va prezenta mesajul în cadrul reuniunii.

„Voi da mesajul meu în CEx. Aşa cum am spus, consider că lucrurile trebuie lămurite în CEx”, a afirmat Dăncilă, preşedinte executiv al PSD.

Deși a purtat discuții atât cu tabăra anti-Dragnea (Paul Stănescu – joi), cât și cu cea pro-Dragnea (Rovana Plumb și Carmen Dan – vineri), premierul Viorica Dăncilă nu a avut nicio poziție publică prin care să se situeze de partea vreuneia.

Surse din CEx au dezvăluit pentru ȘTIRIPESURSE.RO că premierul Viorica Dăncilă „bate cu pumnul în masă”, susținând că guvernul pe care îl conduce are nevoie de majoritate parlamentară. În acest sens, premierul a făcut apel la unitate și la rezolvarea problemelor în interiorul partidului. Cât despre proiectele sensibile, ca OUG privind amnistia și grațierea, premierul a cerut ca acestea să fie rezolvate prin Parlament.

Din toată această situație, Liviu Dragnea ar ieși victorios, pentru că toți cei din tabăra disidenților au declarat public că nu își doresc să pună în pericol guvernarea, programul de guvernare sau majoritatea parlamentară.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.