PSD, partidul-pușcărie, nu-și lasă parlamentarii să voteze moțiunea de frica ”trădării”
Dăncilă, întrevedere cu ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă, întrevedere cu Vytenis Andriukaitis, comisarul european pentru siguranța alimentelor

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut astăzi, 11 iunie 2019, o întrevedere cu Vytenis Andriukaitis, comisar european pentru sănătate și siguranța alimentelor. La întrevedere a participat, de asemenea, Petre Daea, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale.

Pe agenda discuțiilor s-a aflat subiectul bolilor transfrontaliere, un pericol comun pentru statele și economiile europene. Premierul Viorica Dăncilă a transmis comisarului european asigurarea implicării totale a autorităților române în lupta de prevenire și combatere a acestor boli. Totodată, a mulțumit interlocutorului său pentru întregul sprijin, tehnic și financiar, acordat României pentru stoparea evoluției și eradicarea virusului pestei porcine africane.

De asemenea, prim-ministrul Viorica Dăncilă a arătat că România va continua să acționeze, pe durata mandatului de Președinție a Consiliului Uniunii Europene, dar și ulterior, în scopul asigurării alimentației sănătoase a populației și a gestionării eficiente a resurselor alimentare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.