Disperare în PSD. Viorica Dăncilă a aflat adevărul crunt. Partidul este sub 10 la sută
Disperare în PSD. Viorica Dăncilă a aflat adevărul crunt. Partidul este sub 10 la sută
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic

Viorica Dăncilă în stare de Șoc. A rămas pe drumuri. Viitorul șefei PSD la mâna baronilor locali

Viorica Dăncilă, fostul prim-ministru al României se confruntă cu o situație foarte dificilă, întrucât, după ce a fost demisă de la Palatul Victoria, șefa PSD a rămas fără loc de muncă.

Cum, Dăncilă nu are nicio funcție politică, aceasta este nevoită să meargă la fostul loc de muncă, de la Videle.Cu toate acestea, Dăncilă va fi plătită ca președinte al PSD, asta dacă, baronii locali o vor mai ține în funcție.

„Nu știu unde mă duc. Eu am muncit în credință și nu mi-am aranjat nimic. În perioada următoare mă voi axa pe activitatea de partid. Sper să fie la Cotroceni. Nu o să mă duc să lucrez la o firmă particulară și să nu mă duc la muncă. O lună jumătate voi face campanie alături de toți cei implicați”, a spus Viorica Dăncilă la România TV.

Surse din PSD spun pentru NewsTeam.ro că Dăncilă nu va lua foarte multă vreme leafă de la PSD, întrucât, baronii locali sunt supărați că au pierdut puterea și vor ca lidera partidului să dispară cu totul din viața partidului.

”Gata cu Dăncilă. Facem Congres de urgență și o dăm afară. Ne-a a dus la sapă de lemn. Femeia asta s-a înconjurat de oameni care îi suflau în urechi că va fi premeir până în decembrie când va ajunge președintele României. A luat-o rău razna. Gata cu epoca Dragnea-Dăncilă. Poate ne mobilizăm și o dăm jos chiar până la prezidențiale”, ne-au spus sursele din PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.