Arestări în PSD! Omul lui Dragnea și Dăncilă dus la Pușcărie! Urmează dezvăluiri. FOTO
Șoc în PSD. Val de Revoltă împotriva lui Dăncilă. Un grup de parlamentari fac anunțul decisiv pentru soarta Guvernului Orban
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă în pragul disperării după ce a pierdut majoritatea în Parlament. Nu poate accepta că va fi demisă

Premierul Viorica Dăncilă a avut reacții dure la adresa Opoziției pe care a numit-o ”adunătură de interese” care a demonstrat că nu are majoritate, deși ordinea de zi propusă de PSD a fost respinsă.

Opoziția a reușit să preia majoritatea în plen cu ajutorul câtorva social-democrați.

”Am avut surpriza de a constata că Opoziția fuge de propria moțiune. Singurul lucru pe care cei din Opoziție au reușit să-l demonstreze este că nu au numărul de voturi necesare pentru moțiune. Nu PSD trebuie să adune voturi. Opoziția trebuie să își asigure 233 de voturi împotriva acestui guvern. Adevărul este că nu există aceste voturi.

Această tărăganare a votului chiar de semnatarii ei arată cât de mult își doresc să ajungă la guvernare. Este prea mare deranjul să sacrifice o zi de sâmbătă pentru votul despre care spun că și-l doresc atât de tare? Nu sunt cei de la PNL cei care voiau să se lucreze și sâmbăta?

Este uluitoare ipocrizia lor. Să se uite în ochii votanților și să le spună că în weekend nu mișcă un deget pentru țară. V-ați arătat micimea, că sunteți neserioși și comozi. Este rușinos și este împotriva intereselor țării să mențineți această stare de instabilitate în care românii au de suferit.

Rămâneți aceeași adunătură de interese”, a spus Dăncilă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii