Senazațional: Parlamentarii puterii trec în opoziție!
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă în pericol. Anunț major din Parlament

Raluca Turcan o atacă pe Viorica Dăncilă după ce regele Iordaniei și-a anulat vizita din România. I se cere demisia prim-ministrului, deoarece ”nu trebuie lăsată să vorbească despre relaţiile internaţionale ale României”.

„Viorica Dăncilă, demisia! Viorica Dăncilă nu trebuie lăsată să vorbească despre relaţiile internaţionale ale României! Nu ştie, nu înţelege, nu are atribuţii! Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, şi-a anulat vizita oficială în România din cauza declaraţiilor iresponsabile şi revoltătoare cu privire la mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

În limbaj diplomatic, anularea unei astfel de vizite, în momentul în care Regele era deja pe scara avionului, este un semnal de o gravitate maximă! Din cauza Vioricăi Dăncilă nu vor mai fi semnate cele trei acorduri între România şi Iordania pe justiţie, sănătate şi educaţie”, a scris Raluca Turcan, luni, pe Facebook.

„Aceeaşi vină o are şi ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, care a tolerat şi tolerează în continuare greşelile de politică externă ale premierului. Viorica Dăncilă trebuie să îşi dea demisia imediat”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.