ȘOC ÎN PSD! Partidul lui Ciolacu dat pe mâna judecătorilor. Totul se trage de la Viorica Dăncilă. Suma este incredibilă. FOTO
ȘOC ÎN PSD! Partidul lui Ciolacu dat pe mâna judecătorilor. Totul se trage de la Viorica Dăncilă. Suma este incredibilă. FOTO
Ultima Ora Breaking News Politic

Viorica Dăncilă este terminată. Mai are o zi la șefia PSD. Baronii îi dau Decisiva

Liderul PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău cere demisia conducerii PSD sau organizarea de urgențaă a unui Congres după rezultatul dezastros obținut de Viorica Dăncilă duminică, în turul II al alegerilor prezidențiale.

„Cred ca cei care au condus campania trebuie sa aiba barbatia sa si-o asume. Trebuie sa avem curajul sa decidem. Nu mai putem functiona asa, de azi pe maine, sa punem oameni care nu cunosc organizarea si modul de a face politica.

Trebuie sa facem o analiza serioasa la toate structurile si e momentul sa luam totusi masuri radicale, sa nu mai peticim. De 3 ani de zile tot peticim, ascundem deficiente si ne-a adus aici. Trebuie sa ne asumam fiecare responsabilitatile si sa incercam sa recastigam increderea romanilor. PSD a luat foarte multe masuri bune pentru tara, e un partid proeuropean, un partid deschis, dar am avut probleme mari cu partea umana, cu partea conducerii de a mobiliza, o comunicare efectuoasa si asta trebuie nu imbunatatit, ci reformat. Trebuie regandite absolut toate liniile partidului”, a zis Bădălău, luni, la Digi24.

Lui Bădălău i se alătură liderii PSD Buzău Marcel Ciolacu, cel de la Olt și Gabriela Firea șeful PSD București-Ilfov.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.