OFICIAL. Bombă pentru PSD. Kovesi a dat marea Lovitură. Corupții intră la Pușcărie
OFICIAL. Bombă pentru PSD. Kovesi a dat marea Lovitură. Corupții intră la Pușcărie
Ultima Ora Justiție Politic

Viorica Dăncilă nu și revine din Șoc după victoria Laurei Codruța Kovesi. România va avea de suferit

Primul-ministru Viorica Dăncilă s-a opus cât a putut alegerii Laurei Codruța Kovesi în funcția de Procuror Șef European, dar eforturile acesteia s-au dovedi în zadar întrucât fosta șefă a DNA a fost votată primul șef al procurorilor europeni din istoria Uniunii Europene.

Imediat ce a aflat vestea, Dăncilă a avut un moment de furie, acesta spunând că țara noatră va avea de suferit în urma alegerii europenilor.

„A fost opinia altor state membre, repet punctul meu de vedere, legea trebuie respectată, în fața legii toți trebuie să fim egali și că este important ca înainte de a ocupa un post să poți să clarifici toate acuzațiile care planează asupra persoanei tale.

Mă întreb dacă doamna Codruța Kovesi ajunge procuror general și dacă din aceste afirmații sunt unele adevărate, eu îmi doresc să nu fie adevărate, dar dacă sunt adevărate aceste acuzații, atunci cine va avea de suferit? Eu nu vreau să mă refer la persoană, dar cu siguranță imaginea României ar avea de suferita declarat Premierul Viorica Dăncilă pentru Europa Liberă”.

Întrebată cum a votat astăzi reprezentantul României, Dăncilă a răspuns: ”Așa cum am spus, împotrivă”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii