Viorica Dăncilă aruncă Bomba. Vestea care-i poate pune piedici Laurei Codruța Kovesi 1
Ultima Ora Breaking News Politic Prezidențiale 2019

Viorica Dăncilă aruncă Bomba. Vestea care-i poate pune piedici Laurei Codruța Kovesi

Premierul Viorica Dăncilă nu a implicat Guvernul României al cărei șef este  să o susțină pe Laura Codruța Kovesi pentru a ocupa postul de Procuror Șef aș Parchetului European.

Mai mult, președintele PSD Viorica Dăncilăp contrazice informațiile apărute în mass-media conform cărora ea ar fi declara că fosta șefă a DNA are toată susținerea ei.

”Vreau în primul rând să clarific, nu am afirmat așa ceva, la Galați m-au întrebat dacă o susținem pe doamna Kovesi și am spus că nu pot să dau un răspuns, dacă e nevoie trebuie să discutăm în forurile statutare, o ședință a Comitetului executiv al partidului. Nu am spus că o susțin, nu am spus că n-o susțin.

Am mai spus că nu este corect să iau o decizie singură, am văzut că a apărut această știre, dacă reluați conferința de presă pe care am avut-o la Galați veți vedea că nu am exprimat susținerea sau nesusținerea pentru doamna Kovesi.

Nu am discutat despre acest lucru. Pentru a lua o decizie sau pentru a vedea modul în care ne poziționăm vizavi de acest subiect trebuie să avem o discuție în forurile statutare. Am spus încă de la preluarea mandatului că atunci când luăm decizii nu trebuie să le ia doar președintele sau un grup restrâns. Fiecare decizie trebuie să ne-o asumăm și dacă este o decizie bună, să avem și noi satisfacția acestei decizii în forul în care am luat această decizie, dacă este o decizie rea, să ne-o asumăm cu toții.

Trebuie să avem democrație în partid și să luăm deciziile împreună. Nu am discutat acest subiect și nu vreau să vin cu o părere personală. Vreau să vin cu părerea forumului statutar”, a subliniat premierul la Galați.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.