Dăncilă aruncă Bomba. Adoptă cea mai controversată Ordonanță. Toate se vor schimba
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă, A SCOS PORUMBELUL. ”Trebuie sa fim mai selectivi pe viitor atunci când mergem la vot”

Viorica Dăncilă, A SCOS PORUMBELUL. ”Trebuie sa fim mai selectivi pe viitor atunci când mergem la vot”

Premierul Romaniei, Viorica Dăncilă, a declarat, sambata, la TVR, referitor la europarlamentarii care au criticat Guvernul in Parlamentul European, că romanii ar trebui sa aleaga cu mai multa grija politicienii pe care ii voteaza. Premierul a previzat că si in cadrul Parlamentului European exista o luptă politică.

„E adevarat ca si acolo, in Parlamentul European, mai ales acum, se discuta mereu prin prisma grupurilor politice si exista aceasta lupta politica. Cred ca colegii in marea majoritate au inteles care e situatia, si-au oferit sprijinul, multi comisari s-au oferit sa ne sprijine pe timpul presedintiie Consiliului UE”, a declarat Viorica Dancila la Tvr1.

Referitor la atacurile unor europarlamentari români la adresa Guvernului, premierul a spus: „E de neinteles, nimic nu poate justifica când romani ataca Romania. Nici ei nu inteleg, in celelalte tari exista aceasta solidaritate când vine discutia despre propria tara, Romania face aici o nota discordanta. Indiferent de opiniile politice, sa mergi la tribuna PE si sa vb de propria tara e de neinteles. Ca europarlamentar ai fost votat sa iti aperi tara, nicidecum sa te pozitionezi impotrova propriei tari. De fiecare data am incercat, la fel ca multi dintre colegi, sa aducem un plus de imagine pentru Romania, sa aratam ca e o tara frumoasa, cu toate formele de relief, cu oameni onesi, gospodari. Avem si colegi care au vazut ca au alta opinie. Eu ii judec pentru ca am alte sentimente, caci consider ca altfel trebuie sa iti aperi tara, cred ca majoritatea romanilor au fost deranjati de atitudinea lor. Multi au zis ca se pozitioneaza impotriva guvernului, dar acolo era vorba de o rezolutie pentru Romania. Când e vorba de tara ta trebuie sa vii cu sentimente care sa arate ca esti bun roman. A fost un lucru care m-a dezamgit. Am vazut reactiile nefiresti a doi europarlamentari. Inainte era dna Macovei care intotodeauna s-a pozitionat in aceste fel, era domnul Cristian Preda, dar acum am vazut mai multi si acest lucru m-a intristat pentru ca suntem romani si suntem in an centenar, in afara de lucruri care ne despart trebuie sa le vedem pe cele care ne unesc. Cred cu tarie ca trebuie sa fim mai selectivi pe viitor atunci când facem o alegere, când oferim încrederea, trebuie sa tinem cont de cum ne reprezinta, ca acei oameni vorbesc la un moment dat despre tara ta, poporul tau”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii