BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă a fost părăsită chiar și de sfătuitorul de taină

Alexandru Coita, numit într-un post de consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe 12 august, a anunțat, luni seara, că a demisionat, arată romaniatv.net.

„Am anunțat-o pe doamna premier în această seară că demisionez. Nu are nicio legătură cu evenimentele de azi. Nu mi se pare corect să ocup o funcție, fie ea și onorifică și neremunerată, atâta timp cât nu are o corelare cu un proiect pentru România.”, a spus Alexandru Coita.

Născut în 1981, Coita a mai lucrat în postul de consilier pentru afaceri europene şi externe al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, în intervalul 2009-2010.

A fost apoi reprezentant permanent al Camerei Deputaţilor la Parlamentul European, iar în 2012 a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu. Alexandru Coita este Managing Partner & Founder la Ganes Strategy.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii