Viorica Dăncilă s-a opus ca PSD să voteze legea carantinei și Izolării! Senatorii vor decide dacă românii vor fi sau nu protejați de Coronavirus!
Viorica Dăncilă s-a opus ca PSD să voteze legea carantinei și Izolării! Senatorii vor decide dacă românii vor fi sau nu protejați de Coronavirus!
Ultima Ora Breaking News Politic

Viorica Dăncilă a demisionat. Olguța Vasilescu, Mihai Fifor și Eugen Teodorovici i-au urmat exemplul. Alegeri în filialele județene și Congres Național

Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, în ședința Comitetului Executiv, că demisionează din funcția de președinte al PSD.

Conducerea PSD a demisionat, marți noapte, la presiunile social-democraților, nemulțumiți de rezultatele partidului la alegerile prezidențiale. Astfel, Viorica Dăncilă și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD, Eugen Teodorovici din funcția de președinte executiv și Mihai Fifor din cea de secretar general.

Marcel Ciolacu va prelua interima șefia PSD, iar Paul Stănescu va fi interimar în poziția de secretar general al partidului. Au fost deciși și alți opt vicepreședinți regionali. Congresul va fi organizat într-o lună și jumătate, a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

Eugen Teodorovici rămâne simplu membru al PSD. Anterior demisionaseră din funcțiile de vicepreședinți ai PSD Carmen Dan, Lia Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Roxana Mînzatu, Marian Oprișan și Dragoș Benea.

Viorica Dăncilă a anunțat în ultimul moment al reuniunii CEx că demisionează din funcție, a adăugat Daniel Tudorache. Pe parcursul ședinței nu ar fi vrut să demisioneze nici ea, nici Eugen Teodorovici. De asemenea, Niculae Bădălău a declarat, la finalul unui CEx de aproape șase ore, că Congresul va avea loc undeva în februarie sau martie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.