Donald Trump
Donald Trump a declasificat memoriul critic la adresa FBI
Externe

VIDEO.Vrăjitoarele s-au reunit la Turnul Trump să arunce o vrajă de “legare”

Vrăjitoarele s-au reunit la Turnul Trump să arunce o vrajă de “legare”

Vrăjitoarele s-au reunit la Turnul Trump să arunce o vrajă de “legare” –  “să îl legăm pe Donald Trump, astfel ca lucrătura lui primejdioasă să eșueze, complet și absolut“ au rostit cei adunați cu acest prilej. Motivația lor este de a-l opri pe acesta în a mai “face rău altor oameni”. Ritualul se va ține în perioada de dinainte și după “Luna Nouă”.

Deși poate păreau uimitor, nu est eprima dată când vrăjitoarele s-au amestecat în treburi politice. Ele l-au blestemat și pe Martin Shkreli și Brock Turner.  Acum ele sunt foarte furioase pe toate acțiunile lui Trump și spun ca vor ține ritualuri până când acesta va părăsi Casa Albă.

Acesta este doar o modalitate nouă și inedită pentru a protesta, în opinia unora dintre participante. Ei vor să facă ceva diferit față de ce se întâmplă pe străzi.

Binențeles, că imediat au apărut și opozanții, sub forma unui grup creștin, care au declarat că vor contracara cu o rugăciune în masă. “O zi de rugăciune” este acțiunea pe care aceștia o vor lua împotriva vrăjitoarelor. Ei văd acțiunea acestora ca pe o declarație de “război spiritual’

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.