Un om a murit pentru că ambulanța în care se afla a rămas împotmolită în noroi
Ultima Ora Politic Social

Video. Viorica Dăncilă, prezentă la mitingul electoral de la Galați, a crezut că este în Iași

Premierul Viorica Dancila l-a atacat pe presedintele Iohannis in cadrul unui miting electoral la Galati, insa ea credea ca se afla la Iasi.

„Care este rezultatul acestui summit? Cum ne regasim noi in declaratia de la Sibiu? Cum sunt reprezentate interesele romanilor. Facem aici summitul de la Iasi, scriem declaratia de la Galati. Vom sustine cu tarie ca nu mai acceptam niciodata ca parintii si si bunicii nostri sa fie umiliti, sa li se taie pensiile si salatiile. Ca nu mai acceptam niciodata ca romanii sa nu fie respectati”, a declarat Dancila pe scena mitingului de la Galati.

„Noi venim cu proiecte, altii vin cu jigniri, vin cu urlete si tipete. Romanii nu vor acest lucru”, a mai spus Dancila.

Am venmit la Iasi, am venmit la Botosani, la Galati, am foisyt in multe locuri din tara”, a insistat Dancila, desi nu a fost prezenta la Iasi.

Aproximativ 10.000 de sateni au fost adusi din toata Moldova la Galati, desi liderii PSD anuntasera ca vor fi prezenti cel putin 30.000 de manifestanti.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii