veorica vasilica dăncilă tocmai a zis la timișoara că românii care vorbesc engleză, franceză, germană ȚIN MAI PUȚIN la românia. dar ea îi apreciază.

Publicată de Roxana Deaconescu pe Vineri, 1 noiembrie 2019
Ultima Ora Breaking News Politic Social

VIDEO Umilitor pentru Dăncilă. Șefa PSD atac grosolan la cei care vorbesc limbi străine

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, la Timişoara, de ce nu se descurcă în limba engleză, aceasta răspunzând că trebuie să fim mândri că suntem români.

”Legat de limba engleză, suntem în România, haideţi să fim mândri că suntem români. Să nu ducem în derizoriu anumite realizări ale guvernului” , a spus Dăncilă, răspunzând unei întrebări.

Premierul a afirmat că sunt unii care vorbesc în limba engleză, la Bruxelels, doar ceea ce vor să audă cei de la Bruxelles.

”Sunt mulţi care vorbesc limba engleză sau altă limbă, foarte bine. În limba engleză se duc şi spun la Bruxelles ce vrea să audă Bruxellesul. De ficeare dată mi-am susţinut ţara şi am avut rezultate. Faptul că vorbesc mai bine sau mai puţin bine o limbă străină e important, dar e şi mai important ce facem pentru români”, a mai spus Dăncilă, conform news.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii