Scuza Ministrului prins cu țigara aprinsă în Parlament. A uitat unde se află. ”Din instinct am aprins-o”
Ultima Ora Politic

Video. Uimitor. Este gafa anului. Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, s-a făcut de râs

Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, a participat la dezbaterile pe buget din Parlament.

În momentul în care un deputat USR, Claudiu Năsui, a întrebat-o pe Daniela Pescaru (secretar de stat alături de care ministrul ar fi trebuit să facă bugetul) dacă poate confirma sau nu faptul că indemnizaţiile sportivilor intră la bunuri şi servicii ministrul Matei nu a știut cine este Daniela Pescaru.

Claudiu Năsui, deputat USR: Doamna Pescaru, puteţi să ne confirmaţi că indemnizaţiile sportivilor intră la bunuri şi servicii?

Bogdan Matei: Cine este doamna Pescaru?

Claudiu Năsui, deputat USR: Doamna din stânga dumneavoastră cu care, în teorie, aţi făcut bugetul”, se poate observa în dialog. Daniela Pescaru a răbufnit în râs la întrebarea ministrului.

„Audierea unui ministru care a venit să prezinte un buget pe care nu-l știe.

Ministerul sporturilor cere cheltuieli cu bunuri și servicii mai mari. De la 2 milioane la 183 de milioane. Așa că am întrebat și eu de ce, ce au inclus acolo?

Ministrul sporturilor nu a știut să explice. Mi-a spus că sunt indemnizații pentru sportivi. E fals. Nu au cum să fie acolo. E altceva. Nici până acum nu știm exact ce e”, a susținut ulterior pe Facebook Claudiu Năsui.

Și Victor Ponta l-a „taxat” pe Bogdan Matei. „Vreti sa intelegeti in doar 10 secunde cum se face Bugetul Romaniei in 2019 ? Va uitati la acest filmulet in care Ministrul Tineretului si Sportului ( nu stie nimeni cum il cheama) este intrebat daca stie ca s-au taiat banii de la indemnizatiile sportivilor olimpici si daca informatiile pot fi confirmate de Doamna Secretar de Stat Pescaru – ( Doamna este Secretarul de Stat pe Buget la Ministerul de Finante inca din 2014 si este singurul om din Guvern care stie cu adevarat ce inseamna Buget ) – Dl Ministru habar nu are nici cine este Doamna Pescaru – nici daca are sau nu bani de indemnizatii! Guvernul 4D ( Dragnea , Dancila, Darius = Dezastru) asa functioneaza!”, a comentat Ponta pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.