Video. Asediu în Târgoviște pentru mitingul PSD. Cetățenii sunt revoltați: ”România nu mai este a noastră!”
Ultima Ora Politic Social

Video. Târgoviște este sub stare de asediu din cauza mitingului PSD. Cetățenii sunt revoltați: ”România nu mai este a noastră!”

Circulatia in Targoviste este blocata cu totul, nicio masina nu mai are voie sa circule spre centrul orasului daca nu are autorizatie din partea PSD. Politistii redirectioneza traficul chiar de la marginea orasului.

Mitingul PSD este programat sa inceapa de la ora 12.00, insa inca de la primele ore ale diminetii a fost blocata circulatia. Localnicii sunt foarte revoltati.

„Este o zi frumoasa dupa atatea ploi si copilul vrea in parc neaparat. Mi-a zis ca este blocata circulatia si n-am sa ajung in oras decat pe jos. Ia filmati dvs. un copul de patru ani jumate, cum sa mearga in centru de la periferie pe jos! A zis ca au acees doar autocaree cu aviz, cu invitatie, si nu mi se pare normal. Un uroas intreg este blocat, tpate intrarile in oras.

Poate vreau sa merg si eu la miting cu copilul. Domnul Dragnea nu vrea sa aiba si copii la miting, cum ajung?”, a declarat o femeie.

„Romania nu mai este a noastra, este a lui Dragnea, asa cum a spus Rovana Plumb. Toti oamenii care vor sa-l aplaude pe Dragnea au voie, noi nu avem”, a spus un barbat.

Pesedistii vor sa aduca si la Targoviste vreo cateva zeci de mii de manifestanti. Liviu Dragnea va fi prezent, cel mai probabil, insa nu a anuntat oficial ca va fi prezent.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.