toader
Ultima Ora Justiție Politic Social

Video. Studenții din Iași l-au făcut franjuri: ”Mi-e ruşine cu rectorul Toader”

Un camion îmbrăcat într-un mash cu fotografia lui Tudorel Toader şi textul ”Mi-e ruşine cu rectorul Toader” se plimbă prin tot Iaşul în semn de protest organizat de Asociaţia civică reset. Protestul a demarat la ora 10 şi va ţine toaă ziua. Organizaţia Reset a organizat şi o petiţie pe care o pot semna cei care vor demisia lui Tudorel Toader din funcţia de rector al Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Daniela Mitrofan, fondatoare Reset, a declarat pentru G4Media.ro că ”Noi, ca absolvenţi, ne simţim ruşinaţi că un astfel de om a ajuns în funcţia de rector, el nu este decât un exponent al unui sistem învechit care şi-a atins limita şi şi-a demonstrat incapacitatea Vom face tot ce putem pentru a ne arăta indignarea faţă de o persoana carea a devenit un contramodel, atât în funcţia de ministru al justiţiei, cât şi în cea de profesor”.

Protest nemaivăzut la Universitate. Mi-e rușine cu Rectorul meu. Rușine mare..cât camionul. Cine se mai simte rușinat, nereprezentat, sfidat de dl prof. Toader poate să ni se alăture.

Publicată de Reset pe Marţi, 26 martie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.