Video. PSD a postat o legitimație SRI cu poza lui Mihai Tudose. Ponta a reacționat dur
Ultima Ora Justiție Politic Social

Video. PSD a postat o legitimație SRI cu poza lui Mihai Tudose. Ponta a reacționat dur

PSD a lansat un un clip anti-Ponta in care prezinta o legitimatie SRI cu fotografia lui Mihai Tudose. Victor Ponta reactioneaza furios, sustinand ca este p noua „mizerie facuta de un Codrin”.

„Conducerea PSD continua campania otravita impotriva ProRomania! Filmuletul PSD se termina cu intrebarea ‘Victore – ce cauta Coldea in ProRomania’? Raspunsul este evident : il cauta pe prietenul lui Liviu Dragnea – ca se apropie ziua de nastere si vrea sa ii mai aduca vinuri scumpe / si vine Craciunul si nu are cine sa taie porcul la Vila SRI! Hai Liviule – fi baiat bun si vino cu vinul si cu porcul!

E rusinos pentru acesti indivizi care aplica toate relele pe care le-au invatat cand erau servitori la Basescu si la Vadim – sunt convins ca oamenii de buna credinta vor fi scarbiti de acest gen de campanie si vor vota ProRomania tocmai ca sa arate ca nu accepta aceste mizerii!

1. Sunt foarte dezamagit sa vad ca , in loc sa se lupte cu PNL si USR, Conducerea PSD foloseste toate resursele impotriva lui Mihai Tudose, Corina Cretu, Iurie Leanca si a celorlalti candidati ProRomania/ nu inteleg de ce nu vorbesc despre candidatii lor si prooiectele lor (poate ca nu au despre cine si despre ce)!

2. Nu inteleg de ce iau bani de bugetul public pentru asemenea filmulete stupide ( par sa fie facute de un ‘Codrin’ pentru cei care au acelasi numar rarefiat de neuroni si multe obsesii )”, a scris Ponta pe Facebook.

Victore de ce nu zici nimic despre Coldea?

Publicată de Video News pe Vineri, 3 mai 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.