Video. Premierul Dăncilă a gafat din nou. A încurcat numele țării în care se află
Ultima Ora Politic

Video. Premierul Dăncilă a gafat din nou. A încurcat numele țării în care se află

Premierul Viroica Dancila, aflata in vizita oficiala in Slovacia, era sa greseasca numele acestei tari in timp ce sustinea un discurs in prezenta premierului Peter Pellegrini.

„Vreau sa adresez inca o data multumiri pentru sustinerea constanta de catre republica cons… slovaca”, s-a balbait Dancila in prezenta premierului Slovaciei.

Prim-ministrul Viorica Dancila efectueaza vineri o vizita oficiala in Slovacia, context in care va avea o intrevedere cu omologul sau, Peter Pellegrini.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, vizita urmareste sa contribuie la aprofundarea cooperarii dintre cele doua state, din perspectiva bilaterala, europeana si regionala.

„Complexa si consistenta, interactiunea romano-slovaca este construita pe un fundament durabil, reprezentat de afinitati de ordin istoric si cultural si interese convergente cu deosebire in plan politic, economic si militar”, se arata in comunicat.

Declarații comune de presă susținute de prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, şi prim-ministrul Republicii Slovace, Peter Pellegrini

Publicată de Guvernul României pe Vineri, 5 aprilie 2019

(Minutul 12.40)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.