Deputat PSD, ÎNVINOVĂȚEȘTE opoziția pentru raportul MCV. ”Delațiuni, manipulări, intoxicări”
Video. PNL s-a luat la bătaie cu USR. La propriu. S-au supărat că strâng semnături
Ultima Ora Politic

Video. PNL s-a luat la bătaie cu USR. La propriu. S-au supărat că strâng semnături

Președinte filialei USR Balesti, județul Gorj, acuză un consilier local PNL că l-a bătut, în timp ce strângea semnături pentru candidatul la prezidențiale Dan Barna. Scenă a fost filmată. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

Florin Papuc, președintele filialei USR Balesti, susține că a fost lovit, îmbrâncit și înjurat de un consilier PNL din localitate, în timp ce strângea semnături pentru Dan Barna. El spune că scandalul ar fi pornit după ce l-ar fi făcut „repetent” pe alesul PNL.

„Am fost atacat de un consilier PNL, la Stolojani, în comună Balesti, aproape de locuința dansului. Strangeam semnături pentru Dan Barna și a venit la mine brusc. M-a lovit peste mâna, m-a jignit, m-a amenințat, la față nu m-a lovit, că nu a putut, m-am aparat. Am zis că nu mă pun cu un om de 70 de ani, că nu facem noi scandaluri”, a relatat Florin Papuc.

Aceeasi mizerie: consilier PNL ia la bataie un membru USR Gorj

Consilier local PNL îl ia la bătaie pe colegul nostru de la USR Gorj, Florin Papuc, în timp ce acesta strângea semnături prin comuna Bălesti pentru candidatura lui Dan Barna la președinția României.Cu astfel de reprezentanți, PNL Gorj nu va scapă repede de "PSD și PNL aceeași mizerie".Deranjat că ai noștri colegi de la USR Bălesti inventariază activitatea consilierilor locali, iar consilierul PNL Bălan Ion (Nesa) nu a făcut vreun proiect de când este consilier, dar și-a angajat fiica în primărie, acesta a zărit membrii USR Balesti strângând semnături prin comună și după amenințarea "Când ți-oi f..te una în bot…!" a și trecut la fapte.Colegul nostru nu a răspuns provocării și a încercat să se apere, alegându-se cu ceva vânătăi, telefonul spart, ochelarii sparți și cu listele de semnături aruncate, pe lângă pleiadă de cuvinte "demne" de un reprezentant al lui Brătianu.Dacă la USR Gorj ar ajunge un astfel de specimen, ar fi exclus în secundă doi. La alte partide, astfel de oameni sunt consilieri locali, iar conducerea județeană probabil că se mândrește cu ei.România nu se poate face bine cu astfel de oameni! Solicităm conducerii PNL Gorj retragerea sprijinului politic pentru oameni cu astfel de comportamente și îndemnăm toți competitorii electorali la o campanie curată, din care să câștige cel mai bun!

Publicată de Radu Miruţă pe Luni, 2 septembrie 2019

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

„La dată de 1 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat de 36 de ani, din comună Balesti, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, în timp ce se află pe rază localității Balesti, a avut un conflict spontan cu un bărbat de 67 ani, din aceeași localitate, care ar fi exercitat acte de violență asupra să, iar prin imbrancire i-ar fi trântit telefonul mobil de sol, spărgându-i ecranul. În cauza, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente și distrugere”, a precizat Victor Tuhasu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Biroul Politic Județean Gorj al Partidului Național Liberal a anunțat, luni, că va analiză situația de la Balesti.

„Toți militanții PNL Gorj trebuie să evite astfel de situații și să înțeleagă că sunt candidați sau reprezentanți ai echipelor de campanie ale unor partide politice care vor încerca să ne provoace pentru a se face vizibili. Liderul USR Balesti, implicat în acest incident, este recunoscut în comunitate că fiind o persoană conflictuală, care a avut acest gen de comportamente și în perioadele în care a activat la alte partide politice. Partidul Național Liberal, filiala Gorj, nu agreează astfel de comportamente, iar militanților PNL li se recomandă să nu răspundă provocărilor de acest gen din partea reprezentanților contracandidaților noștri”, se precizează într-un comunicat al PNL Gorj.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.