DNA extinde urmărirea penală față de trezorierul PSD, Mircea Drăghici
Ultima Ora Politic Sănătate Social

Video. L-au prins pe Dragnea. Îl doare coloana doar în fața jurnaliștilor. În rest, nu are nimic

Jurnalistii Pro TV l-au filmat, luni, pe Liviu Dragnea în momente în care el credea că nu este văzut de jurnaliști. Șeful PSD se mișca foarte sprinten pe holurile Parlamentului, însă atunci când a ieșit în raza vizuală a jurnaliștilor l-au apucat brusc durerile din cauza herniei. (Vezi video aici)

După o săptămână de concediu medical, Liviu Dragnea și-a făcut apariția la o întâlnire cu liderii partidului. Șeful PSD s-a tratat de dubla hernie de disc și a spus că face în continuare tratament.

Social-democrații trebuie sa valideze astăzi lista candidaților la europarlamentare

O săptămână a lipsit Liviu Dragnea de la partid și de la Parlament, iar luni a ajuns la biroul său parlamentar pășind destul de … afectat, la brațul unui coleg de partid, de care s-a sprijinit pe o distanță de câțiva metri … exact în fața jurnaliștilor.

Astfel, sprijnindu-se de brațul lui Codrin Ștefănescu, Dragnea i-a anunțat pe jurnaliști că preferă ca luni, 25 martie, să susțină conferința de presă stând jos, la o masă.

Însă, în imaginile surprinse chiar înainte ca Dragnea să treacă prin fața jurnaliștilor, acesta părea să nu aibă nevoie de ajutor pentru a sta în picioare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.