Gara de Nord va fi modernizată. Ce promite Răzvan Cuc iubitorilor de fotbal
Atac la Ministrul Cuc. ”Dacă vă încurcă studenții, dați-vă demisia”
Ultima Ora Politic

Video. Ironie amară. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, blocat în tren

Ușa vagonului în care a călătorit marți ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a blocat și a fost nevoie de intervenția a trei oameni pentru că această să fie deschisă, relatează Realitatea.net.

Răzvan Cuc a mers cu trenul de la București la Constanța, pentru a inspecta starea vagoanelor și pentru a vedea care sunt condițiile de trafic pe ruta pe care zeci de mii de oameni vor merge în următoarea perioada pe litoral.

Ministrul s-a deplasat cu un tren InterRegio pe ruta București-Constanța, cu plecare la ora 9.30 și a ajuns la destinație cu 6 minute mai devreme. Răzvan Cuc s-a declarat mulțumit de condițiile din tren și de drum.

„Am decis să fac această călătorie astăzi cu operatorul național de transport feroviar, tocmai pentru a vedea exact cum se desfășoară condițiile de trafic, de circulație, pentru români, pentru turiști care vin la mare. Am venit cu un tren care a fost modernizat în 2018 în România. Asta este foarte important, toate investițiile pe care le va derula de acum CFR Călători pe partea de modernizare de vagoane, de locomotive se vor face în România. Am fost mulțumit de condiții, am făcut o inspecție în tot trenul să văd și toaletele cum sunt și totul a decurs conform așteptărilor, adică foarte bine. O călătorie de două ore, 225 de kilometri, eu cred că merită să venim cu trenul la mare, dacă mă întrebați pe mine”, a spus Cuc.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.