Teodorovici ia peste picior protestatarii: ”Dacă întrebi un om pe stradă de ce protestează, nu știe. Protestele sunt inutile”
Video. Incredibil. Teodorovici anunță că PSD începe războiul cu #Rezist. Mergem peste ei. Ne batem cu ei
Ultima Ora Politic

Video. Incredibil. Teodorovici anunță că PSD începe războiul cu #Rezist. Mergem peste ei. Ne batem cu ei

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut un discurs extrem de agresiv la adresa protestatarilor #Rezist și a partidelor de Opoziție în cadrul conferinței județene a PSD Dolj. 

Teodorovici le-a cerut pesediștilor să renunțe la atitudinea defetistă și „să mergem peste ei”. „De ce să acceptăm umilințele la care suntem supuși zi de zi? Suntem hoți, suntem criminali, cum ne fac ei pe noi?”, a spus Teodorovici în față pesediștilor. Menționăm că presă a fost dată afară anterior acestui discurs din sala.

„S-a spus foarte mult că trebuie să fim îngăduitori, să întoarcem celălalt obraz. Nu mai vreau să accept asemenea măgării. Anumiți colegi puneau să fim calmi, să nu provocăm, să nu, să nu. De ce să nu? Dar de ce să nu? De ce să nu mergem peste ei, noi? Să câștigăm terenul pe care ei l-au pierdut acum. De ce să acceptăm umilințele la care suntem supuși zi de zi? Suntem hoți, suntem criminali, cum ne fac ei pe noi? Aveți familii, avem familii toți, avem copii. Ce poate fi în mintea unui copil când vede că taică-tu, maică-ta sunt criminali? Cum poți să accepți o astfel de abordare?

Merge prin țară pe la comunități locale. Și vin câțiva amețiți după noi și încep să înjure. E drept, nu sunt mulți. Se mută după noi, să ne facă să nu mai scoatem capul din bloc, să nu mai ieșim în stradă, să nu mai vorbim cu oamenii. Să nu mai transmitem mesajul nostru, corect, curat și sincer. Și pentru asta tot trebuei să acceptăm această abordare. Nu spune nimeni să dăm în ei, dar nu poți să-i lași!”, a declarat Teodorovici, nervos, în față a peste 1.000 de pesediști din Dolj, conform aktual24.ro

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.