Dragnea nu se poate angaja bucătar la grădiniță pentru ca are condamnare. Dar poate fi președintele Camerei Deputaților
Ultima Ora Economic Politic Social

Video. Halucinant. Liviu Dragnea: Economia a crescut într-un ritm mai mare decât putem construi drumurile

15 kilometri de autostradă în 2017, 60 în 2018. şi o promisiune – 180 anul acesta. Sunt „realizările” guvernului la aproape trei ani de mandat. Departe de cei 325 de kilometri din programul de guevrnare. Pentru şoferi, orele în care stau bară la bară când pleacă iarna la munte sau vara la mare sunt aceleaşi sau în creştete. În plus, tot din cauza drumurilor proaste şi puţine avem printre cele mai multe decese din Europa pe drumurile naţionale. Un senator PSD a găsit, însă, explicaţia pentru care şoferii stau tot mai mult în trafic: de vină e economia! Pentru că e în creştere! Liviu Dragnea a promis totuşi că se vor construi şi drumuri şi autostrăzi…în viitor.

PSD a găsit explicaţia pentru aglomeraţia de pe drumurile ţării. Infrastructura nu a putut ţine pasul cu creşterea economică a României, spune Liviu Dragnea. Mai exact, social-democraţii susţin că aglomeraţia de pe drumurile din România este o dovadă a creşterii economice generate de Guvernul PSD. Liviu Dragnea a promis totuşi că se vor construi şi drumuri şi autostrăzi în viitor.

Silviu Hurduzeu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin: „Aţi venit aseară cu maşina, aţi făcut opt ore. Vreau să vă spun că judeţul Caraş Severin nu este traversat de nicio autostradă. În Masterplanul de transporturi nu există prevăzută o autostradă, dar există un drum expres”.

Ioan Chisăliţă, senator PSD: „Fac acest drum la Bucureşti săptămânal. Dacă la început îl făceam în şase ore, după o guvernare a tehnocraţilor, astăzi, după de Guvernul nostru, al PSD, a luat măsuri care au dus la creştere ecomică fac acest drum în opt ore. Pentru că sunt foarte multe camioane, foarte multe mijloace de transport, care fac acest drum şi care au dus, datorită măsurilor de creştere economică, au făcut ca aceste drumuri să fie mult mai circulate. De aceea e nevoie de un drum expres.”

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Economia a crescut într-un ritm mai mare decât putem dezvolta drumurile. O să dezvoltăm şi drumurile, o să facem şi autostrăzi. După doi ani am reuşit să identificăm o parte dintre piedicile şi cei care pun piedici acestor lucrări”.

Economia se dezvolta atat de repede si bine, ca guvernul nu are timp de autostrazi. Asta se rezolva anul asta. Se opreste. Asa ca da-i bice cu drumurile”.

Iată și comentariul actorului Florin Călinescu pe acestă temă:

”livulica, cel mai paralel lider cu realitatea, dar deasupra tuturor legilor, a vorbit in fata catorva pesedisti din Caras. Desi este un foarte slab orator, se zapaceste SINGUR, aplaudat de obedientii din partid. Deconteaza curand iluzia ca aparat de manechine, el e SINGURUL viu. Printre alte fumigene, plange ca presedintele, contestand bugetul,lasa copiii muritori de foame prin neprimirea alocatiei marite. La nivel de un biscuite, doi. Ba, demiurgule, da’ cine te-a oprit sa livrezi lucrarea bugetara in noiembrie, anul trecut?O alta mare enormitate. Economia se dezvolta atat de repede si bine, ca guvernul nu are timp de autostrazi. Asta se rezolva anul asta. Se opreste. Asa ca da-i bice cu drumurile”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.