VIDEO. Gabriela Firea își face bilanțul. ”Prezint bucureștenilor lucrurile bune pe care le-am făcut”
Ultima Ora Politic

VIDEO. Gabriela Firea își face bilanțul. ”Prezint bucureștenilor lucrurile bune pe care le-am făcut”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, își face bilanțul la doi ani de la preluarea mandatului de primar. Firea arată că în doar doi ani au fost rezolvate o parte din problemele legate de trafic și infrastuctură rutieră.

”Știu că exigențele cetățenilor sunt din ce în ce mai mari, e normal să fie așa, dar în doi ani nu pot fi rezolvate toate problemele Capitalei. Important este să avem un plan pe care să-l urmăm cu tenacitate. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Chiar dacă un bilanț în adevăratul sens al cuvântului se poate face doar la finalul unui mandat de 4 ani, consider normal ca la fiecare aniversare a preluării funcției de Primar General să prezint bucureștenilor lucrurile bune pe care le-am făcut și proiectele care urmează.
Azi vă invit să urmăriți un material despre trafic și infrastructură rutieră, iar în zilele următoare, alte domenii de maxim interes pentru bucureșteni.
#DeDoarDoiAni
#RezultatePentruBucuresteni”, arată Gabriela Firea, pe pagina personală de Facebook.

Rezultate pentru bucureșteni. Anul doi (partea 1)

Știu că exigențele cetățenilor sunt din ce în ce mai mari, e normal să fie așa, dar în doi ani nu pot fi rezolvate toate problemele Capitalei. Se puteau revolutiona domenii, daca toata lumea din primarie, ministere, autoritati era la fel de determinata ca mine. Si daca legislatia, modificata abia acum, ne-ar fi permis. Important este să avem un plan pe care să-l urmăm cu tenacitate. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară.Chiar dacă un bilanț în adevăratul sens al cuvântului se poate face doar la finalul unui mandat de 4 ani, consider normal ca la fiecare aniversare a preluării funcției de Primar General să prezint bucureștenilor lucrurile bune pe care le-am făcut și proiectele care urmează. Azi vă invit să urmăriți un material despre trafic și infrastructură rutieră, iar în zilele următoare, alte domenii de maxim interes pentru bucureșteni.#DeDoarDoiAni#RezultatePentruBucuresteni

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 10 iulie 2018

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.