Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa aprobă legalizarea canabisului
Ultima Ora Politic

VIDEO. Deputatul PSD, Nicolae Bacalbașa, despre cei 40 de milioane de euro alocați referendumului

VIDEO. Deputatul PSD, Nicolae Bacalbașa, despre cei 40 de milioane de euro alocați referendumului
Întrebat de o jurnalistă dacă era nevoie ca statul să aloce aproape 40 de milioane de euro pentru referendumul vizând redefinirea familiei, deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa nu s-a lăsat impresionat de faptul că autorităţile vor cheltui atâţia bani, declarând că este vorba despre apărarea României de agresiunile unor „arhitecţi ai distrugerii”.

„Anticorpii costă. Este vorba încă o dată de apărarea statului român şi a poporului român de nişte arhitecţi ai distrugerii”, a declarat Bacalbaşa, răspunzând la întrebările Libertatea.

Chestionat dacă merită referendumul atât de mulţi bani, social-democratul a răspuns: „Poate că o să merite vreodată să punem mâna pe arme dacă România asta va fi agresată şi în alt mod.”

Jurnalista i-a reamintit deputatului PSD (de profesie medic) că zecile de milioane de euro pentru referendum ar fi putut fi investite în spitale. Bacalbaşa nu s-a lăsat însă destabilizat de acest tip de întrebare.

„Banii sunt investiţi în sănătatea profundă a naţiei. Pentru că familia înseamnă sănătatea profundă a naţiei. Degeaba faci spitale dacă distrugi o ţară”.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video, cu declaraţii ale mai multor politicieni, publicat de Libertatea şi de jurnalista Sorina Ionaşc pe pagina sa de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.