Video. Dăncilă, atacată de protestatari. ”Îmi bag mâna în părul ei”
Video. Dăncilă a fugit de protestatari. „Jigeanu și țipau”
Ultima Ora Politic

Video. Dăncilă, atacată de protestatari. ”Îmi bag mâna în părul ei”

Viorica Dăncilă nu a scăpat de protestatari nici la Bârlad. Deși premierul României a încercat să evite contactul cu aceștia, o femeie s-a apropiat și i-a strigat să-i fie ”rușine” că a îndrăznit să vină la ei în oraș. În apărarea Vioricăi Dăncilă a sărit șeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care a privit-o disprețuitor pe protestară și i-a spus ”dă-i drumul de aici”.

Viorica Dancila a fost așteptată în față Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad de o moldoveancă foarte furioasă, care i-a spus direct în față: „Nu v-a fost rușine să veniți la Bârlad, doamna?”.

„De ceee?”, a răspuns provocator Dancila. Femeia nu a apucat să reacționeze pentru că Dumitru Buzatu, șeful PSD Vaslui, s-a repezit agresiv la această: „Da-i drumul de aici!”.

„Vedeți-ba de treaba dvs. și nu puneți mâna pe mine”, a răspuns moldoveancă.

„Stai cuminte”, a continuat Buzatu să amenințe.

„La Vaslui va faceți legile, nu la Bârlad”, a replicat femeia.

„Județul Vaslui m-a ales aicea, cu o majoritate de 64%…”, a încercat Buzatu să se impună în față femeii.

„Numai analfabeți și asistați sociali… nu v-ar fi rușine”, a replicat această.

Mai mulți pesediști s-au adunat în jurul ei, încercând s-o intimideze, însă moldoveancă nu s-a lăsat. Dancila a preferat să se refugieze în interiorul spitalului.  Pesediștii au încercat atunci să o invite pe bârlădeanca în spital, pentru a stă de vorba cu Dancila. Femeia s-a ținut însă tare pe poziții: „Nu pot, că dacă întru fac criză de nervi acolo și-mi bag mâna în părul ei! Deci îmi bag mâna în părul ei, va jur!”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.