Video. Dăncilă, atacată de protestatari. ”Îmi bag mâna în părul ei”
Video. Dăncilă a fugit de protestatari. „Jigeanu și țipau”
Ultima Ora Politic

Video. Dăncilă a fugit de protestatari. „Jigeanu și țipau”

Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu protestatarii constănțeni care au huduit-o. Premierul a încercat să-i ocolească pe aceștia.

„Am intrat și am văzut 7-8 persoane cum jigneau și țipau. Ce zic constănțenii din oraș, din județ? Aici în Constanța sunt oameni onești, sunt oameni care respectă pentru că știu că respectul impune respect. Astfel de manifestări de ne reprezintă, circul  ține de cald? Nu o să le răspund niciodată, noi nu suntem așa. Noi trebuie să venim cu argumente, nu cu jigniri. Asta face diferența între noi și cei care vor să vină la conducerea acestei țări”, a declarat Dancila în față pesediștilor.

Președintele PSD, Viorica Dancila, a fost întâmpinat de mai mulți protestatari înainte de conferință de alegeri a organizației județene Constanța, oamenii scandând „Analfabetă”, „Hoții, hoții”, „La pușcărie”.

Mai multe persoane s-au strâns, vineri, în jurul orei 17.00, în față Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța, acolo unde se desfășoară alegerile pentru șefia organizației județene a PSD Constanța.

Unul dintre protestatari avea o pancartă pe care scria: „Veți ajunge după gratii, mama voastră de pramatii”.

În momentul în care Viorica Dancila și-a făcut apariția în zona respectivă, oamenii au început să strige „Analfabetă”, “Hoții, hoții”, “La pușcărie”. În zona au ajuns și mai mulți jandarmi, precizează news.ro.

Dancila a ieșit în viteză din mașînă, parcată chiar lângă intrare, și a fugit în clădire.

Viorica Dancila a participat, vineri, la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, care are loc in Mamaia, iar sambata este programat Comitetul Executiv National, tot in statiunea Mamaia.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.