Video. Consilierii primarului Timișoarei, chef cu manele și lăutari alături de interlopi
Ultima Ora Politic

Video. Consilierii primarului Timișoarei, chef cu manele și lăutari alături de interlopi

Consilierul primarului Nicolae Robu, chef de chef pe manele! Ionuț Nasleu a fost filmat în timpul unei petreceri dintr-un club de manele în momentul în care dă dedicaţii pentru mai mulţi interlopi din oraş. Potrivit pressalert.ro, consilierul este extrem de generos şi îi plăteste pe lăutari în euro.

Potrivit jurnaliştilor, la petrecerea respectiva s-a mai aflat şi un alt consilier personal al primarului Robu, care a şi fost cameraman de ocazie.

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a spus la Antena3 că filmarea este de anul trecut și că se simte inconfortabil să vadă așa ceva.

„M-am informat ce s-a întâmplat. Filmarea e de anul trecut, nu e de actualitate. A fost readusă de un ziar local. Mă simt inconfortabil să văd așa ceva. Domnul Nasleu a câștigat încrederea mea. Are anumite apucături care nu îmi plac. S-a expus în acel club, unde n-a fost niciun interlop cu el la masă, dar are anumite prietenii vechi. Nu intru în detalii, nu e cazul. A lucrat în SRI și s-a ocupat chiar de domeniul acesta al lumii interlope. Așa a intrat în contact cu aceste persoane. Nu îl onorează să aibă o asemenea conduită și l-am criticat. I-am cerut să nu mai facă așa ceva. El nu mai este consilierul meu personal. Nu era cazul să îl pedepsesc, oamenii nu pot fi judecați din această cauză”, a spus Nicolae Robu, la Antena 3.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.