Ultima Ora Economic Justiție Politic Social

Video. Carmen Avram zice că a prins mafia aurului: ”Vin mașini cu tone de pământ extras noaptea, ilegal, din Roșia Montană, din mină”

Carmen Avram, locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare, a susţinut, într-un interviu, că în timp ce România nu profită de resursele de aur pe care le are, alte companii câştiga de pe seama acestui fapt şi chiar extrag pe ascuns din mine precum cea de la Roşia Montană.

Aceasta a arătat că a filmat, în cadrul emisiunii pe care o prezenta, cum camioane pleacă cu tone de pământ extras pe ascuns de la Roşia Montană.

” Cred că aurul trebuie extras pentru că altfel se joacă niște companii si fac ce vor pe teritoriul acestei țări, câștigând bani la bursă sau extrăgând pe șest, cum vine vorba. Da, pentru că noi am filmat, un coleg al meu a filmat acum câteva luni într-o zonă apropiată și cineva i-a arătat un fel de hangar așa și i-au spus că acolo noaptea vin mașini cu tone de pământ extras noaptea, ilegal, din Roșia Montană, din mină. Acuma eu, noi nu am documentat încă suficient de bine povestea asta ca să pot să o confirm ferm, dar poate că interesează pe cineva să arunce o privire în zonă și noi avem detalii, adică putem să spunem unde se află în zonă hangarul respectiv, depozitul respectiv, și se pare că este cunoscut în zonă faptul că ies cărucioarele cu aurul și că uneori din țară mai ies așa camioane cu zeci de tone de pământ care se duce la „analiză” peste mări și țări și prin urmare profită alții de aurul nostru și noi suntem, ce să zic, destul de sărăcuți așa”, a afirmat Carmen Avram, într-un interviu pentru DCNews.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.