Video. Avocatul lui Trump implică România în scandalul Ucrainagate 1
Ultima Ora Politic

Video. Avocatul lui Trump implică România în scandalul Ucrainagate

Rudy Giuliani susţine că are informaţii despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea în România. Avocatul personal alui Donald Trump făcut această dezvăluire la Fox News, post TV apropiat de republicani, dar nu dat niciun detaliu care să clarifice despre ce fapte l-ar incrimina pe Biden, posibil contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

”Am totul aici” a spus avocatul lui Donald Trump în timp ce arăta o tabletă pe care o ținea în mână.  ”Am multe dezvăluiri. Încă nu ne-am mutat atenția asupra României. Așteptați să ajungem la România.” a spus Rudy Giuliani.

Afirmațiile au venit în contexul în care Rudy Giuliani se plângea de presă și afirma că el nu apucă să ducă la bun sfârșit o propoziție, ba chiar că nu apucă să spună nimic, pentru că e contrazis cum deschide gura, în schimb oamenii lui Biden primesc 15 minute pentru un răspuns, pentru a spune prostii precum: Hunter Biden nu e de vină și punct. Rudy Giuliani este de părere că nu-l vor în direct pentru că se știe că el are ceva despre care presa nu vorbește.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.