https://www.youtube.com/watch?v=eWd1O3kbWSk
Ultima Ora Politic

VIDEO. Amenințări cu moartea la PSD. ”Te omor. Te îngrop în vârf de munte”

Ioan Oleleu, șeful DSV Cluj și membru PSD Cluj, s-a îmbătat ieri la puciul organizat de Itu și Nasra și l-a amenințat cu moartea pe consilierul județean Mătușan: „Te îngrop în vârf de munte!”. Liviu Alexa, șeful PSD Cluj, îi cere demisia lui Oleleu.

Fosta conducere a PSD Cluj s-a obișnuit să facă întâlniri la crâșmă, înconjurați de hărdaie de alcool, în beții crunte. Așa s-a întâmplat și ieri când deputatul Cornel Itu, deputatul Horia Nasra, consilierul județean Remus Lăpușan și câțiva primari puciști, printre care și Lucia Suciu, primărița din Chinteni, s-au adunat să facă „loviluție”, servind litri de alcool. În aburii pălincii și șprițului, nervii s-au erectat și pe mulți dintre ei i-a apucat „corajul”.

Deputatul Horia Nasra, tare ca fularul, l-a sunat pe unul dintre prietenii intimi ai lui Dan Tămaș, șeful DGASPC Cluj, neavând curajul să îl sune direct, și ca un parlamentar decent ce este, i-a transmis „să i-o sugă”. Spre seară, bărbăția l-a lovit și pe Ioan Oleleu, PSD-ist de vază și șeful Direcției Sanitar Veterinare din Cluj, care l-a sunat pe consilierul județean Vladimir Mătușan, căruia i-a adresat o șarjă de înjurături greu de reprodus, la care a adăugat și amenințări constante cu moartea:

„Bă, îți arăt eu ție p… ce ești, te omor și te îngrop în vârf de munte!”, a spus Oleleu, șeful DSV Cluj, așa cum puteți auzi în înregistrarea de mai jos pe care am decupat-o înspre final fiindcă conține un limbaj incalificabil,scrie ziaruldesalaj.ro.

 

Liviu Alexa, președintele PSD Cluj a reacționat ferm:

„Am spus ieri ceva și am avut gura aurită: politica nu se face la crâșmă, printre aburii alcoolului. Oleleu cel mulgător, domnul Oleleu, căruia îi place să mulgă societăți comerciale, trebuie să plece din funcția de șef DSV și din partid. Îi cer demisia imediată. PSD nu poate fi reprezentat la nivel instituțional de un om care amenință cu moartea un consilier județean destoinic cum e Vladimir Mătușan. Este ceva ce depășește orice imaginație. Asta este politica lui Nasra, a lui Itu și a lui Lăpușan, politica amenințărilor cu moartea, a găștilor, a bețiilor”, a adăugat Alexa.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.