Crește numărul cetățenilor români răniți în accidentul din Ungaria
Crește numărul cetățenilor români răniți în accidentul din Ungaria
Externe Social Ultima Ora

FOTO. Accident major în Ungaria. 37 de mașini implicate în carambol. Zeci de persoane rănite

Un accident în lanț care s-a produs sâmbătă pe o autostradă din Ungaria din cauza unei furtuni de praf.

Poliţia din Ungaria anunţă că un accident s-a produs în jurul orei 14:25 şi cinci camioane şi 37 de autoturisme s-au ciocnit pe tronsonul kilometrului 26 al autostrăzii M1, pe sensul de ieşire din Budapesta.

Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului au ars 19 vehicule, iar în total 36 de persoane au fost rănite, dintre care o persoană a suferit leziuni care îi pun viaţa în pericol, iar 13 persoane au suferit răni grave.Poliţia a închis autostrada M1 în ambele sensuri.

Zeci de persoane rănite
Zeci de persoane rănite

Accidentul a fost provocat de o furtună de praf

În jur de 30 de persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce zeci de maşini s-au ciocnit, iar unele au luat foc pe autostrada M1 din Ungaria, din cauza unei furtuni de praf care a redus brusc vizibilitatea.

Poliția a anunțat că cel puțin cinci tiruri și 32 de autoturime au fost implicate în accidentul produs pe autostrada M1 care leagă Budapesta de Austria.

Accidentul a avut loc în apropierea capitalei și a fost provocat de o furtună de praf care a redus foarte mult vizibilitatea pe șosea.

Potrivit primelor informații ale autorităților, 26 de persoae au fost rănite, din care șase sunt în stare gravă. La fața locului au fost trimise numeroase echipaje medicale, inclusiv în elicoptere.

Polițiștii au închis autostrada M1 în ambele sensuri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.