Video. 50 de pensionari vor să-l răstoarne pe Iohannis de la Cotroceni. Președintele este însă la mare 1
Ultima Ora Politic Social

Video. 50 de pensionari vor să-l răstoarne pe Iohannis de la Cotroceni. Președintele este însă la mare

Câteva zeci de oameni protestează, duminică, în față Palatului Cotroceni solicitând eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea. Mare parte dintre aceștia sunt pensionari.

Protestatarii au steaguri tricolore și se autointitulează „patrioți adevărați”.

Anunțul de convocare a manifestatiei:

”DOAR PENTRU PATRIOȚÎI ADEVĂRAȚI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOȘTRII PENTRU ȚARĂ ÎNCEPÂND DE LA CEI MAI MARI DOMNITORI PÂNĂ LA LIVIU DRAGNEA! LIBERTATEEEE LIVIU DRAGNEA!!!! JOS IOHANNIS TRĂDĂTORUL/IMPOSTORUL/DICTATORUL!!! HAIDEȚI SĂ STRÂNGEM RÂNDURILE ȘI SĂ ÎI ARĂTĂM SASULUI CĂ NU ÎI APARȚÎN ACESTE MELEAGURI ȘI NU ÎI DĂM VOIE SĂ NE RUPĂ ȚARĂ!!!!!!!! ROOOOOMMMMAANIIIAAAAAA!

P.S. 30 GRADE VOR FI, APĂ ȘI UMBRELE ȘEPCI CE DORIȚI DVS. LUAȚI-VA MĂSURI PENTRU CLIMĂ! ÎMPREUNĂ PUTEM ÎNVINGE !!! NU VREM SĂ DEVENIM COLONIE NEMTEASCAAA!!!NICI ÎN RUPTUL CAPULUI! HAAAI ROMÂNIA!!HAI ȚARĂ MEA FRUMOASĂ!!!”, se arată în descrierea evenimentului anunțat pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii