Real Madrid va renunța la 5 fotbaliști mari pentru aproximativ 400 de milioane de euro
Sport

Victoria Real Madridului rescrie istoria

Victoria Real Madridului rescrie istoria

Victoria Real Madridului rescrie istoria – este prima echipă din istorie care câștigă cele mai importante trofee ale fotbalului de club, de două ori consecutiv. După ce a câștigat de două ori la rând trofeul UEFA Champions League, Real Madrid au câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor, făcând istorie sub tutela lui Zinedine Zidane.

Real Madrid a învins pe Gremio Porto Alegre cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Cristiano Ronaldo, în finala Campionantului Mondial. Aceeași echipă a învins-o în semifinale pe Al Jazira cu 2-1, iar brazilienii au trecut după prelungiri de mexicanii de la Pachuca, scor 1-0.

Mondialului cluburilor, competiţia care a luat locul, din 2000, Cupei Intercontinentale, a fost câștigată de 2 ori în ultimele 3 ediții de către “galactici”. A învins-o în finală pe San Lorenzo, scor 2-0, în 2014. Madrilenii lui Zinedine Zidane au învins-o anul trecut pe Kashima Antlers, cu 4-2, după prelungiri.

Real Madrid are şi trei Cupe Intercontinentale, în 1960, 1998 şi 2002, pe lângă cele două Mondiale ale cluburilor.

Pe lângă titlul în Primera Division, Supercupa Spaniei şi Supercupa Europei, madrilenii au cucerit a doua Ligă a Campionilor consecutive.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.