Victor Ponta dinamitează scena politică. Liderul Pro România spune pe cine votează în turul II. Apel la stânga unităVictor Ponta dinamitează scena politică. Liderul Pro România spune pe cine votează în turul II. Apel la stânga unită
Victor Ponta dinamitează scena politică. Liderul Pro România spune pe cine votează în turul II. Apel la stânga unită
Ultima Ora Breaking News Politic

Victor Ponta va fi Trădat. Liderul Pro România se aliază cu Dăncilă

Victor Ponta a anunțat, duminică, la Antena 3, că parlamentarii Pro România care vor intra în plenul Parlamentului pentru a vota la învestirea guvernului condus de Ludovic Orban vor fi excluși din partid.

”Am luat decizia de a nu vota pentru învestirea acestui guvern, de a vota împotrivă. Domnul Orban cumpără aceiași parlamentari pe care îi cumpăra doamna Dăncilă. Este vorba despre aceiași parlamentari care au anunțat că nu vor vota moțiunea de cenzură și care vor vota guvernul Orban. Sunt oameni care sprijină Guvernul. Chiar dacă își trece Guvernul cu Borza, cu Iriza, e treaba lui, e o chestiune neserioasă.

Acest lucru depinde exclusiv de domnul Orban, dacă va respecta votul din comisii și vor schimba miniștrii care au căzut. Dacă respectă votul, îl respectăm și noi, dacă nu, îl ignorăm.

Sunt 2-3-4 care susțin guvernul, nu poți să guvernezi cu o astfel de strânsură. Mâine poate să fie cineva din Pro România în sală, dar, dacă vor fi, nu vor mai face parte din echipa noastră. Soluția e un guvern de uniune națională.”, a declarat Victor Ponta.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii