Lovitură de la Bruxelles pentru Dăncilă. Primul-ministru a încălcat legea. Banii l-a control
Alertă în Parlament. 3 deputați PSD au trădat-o pe Dăncilă
Ultima Ora Politic

Victor Ponta, presiune uriașă pe Dăncilă. Votează moțiunea

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a anunţat luni că, dacă premierul Viorica Dăncilă nu va veni până miercuri în Parlament cu un guvern restructurat, parlamentarii formaţiunii sale vor vota moţiunea de cenzură.

„Aşteptăm ca miercuri doamna Dăncilă să vină cu formula de restructurare a Guvernului. Dacă nu vine miercuri – şi practic suntem în situaţia în care în plus faţă de Ministerul Mediului, al Energiei, Relaţia cu Parlamentul, Ministerul de Interne, cred că miercuri sau joi nu o să mai avem nici ministru al Educaţiei, atunci e foarte clar că nu avem nicio altă variantă, am făcut tot ceea ce ţinea de noi, să încercăm să găsim o soluţie raţională – vom vota toţi parlamentarii PRO România moţiunea de cenzură pe care sper să o depună cei de la PNL şi USR”, a declarat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Liderii grupurilor parlamentare ale USR, Stelian Ion și Adrian Wiener, le-a transmis luni o invitație tuturor liderilor partidelor din Opoziție la o discuție despre necesitatea depunerii moțiunii de cenzură în cel mai scurt timp, considerând că orice zi care trece aduce avantaje Guvernului Dăncilă și PSD, se arată într-un comunicat de presă transmis de partid.

Invitația pentru liderii celorlalte partide din Opoziție este pentru marți, ora 11.00, la Parlament.

În replică, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni că negocierile pentru susţinerea moţiunii de cenzură vor continua şi săptămâna aceasta, dar că documentul nu va fi depus până nu este semnat de minimum 233 de parlamentari, conform g4media.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.