Ponta îi arată punctele vulnerabile: ”Puterea lui Liviu Dragnea în PSD e capacitatea de a oferi funcţii, contracte”
Ultima Ora Politic

Victor Ponta NU MAI VREA să audă de o întoarcere în PSD. Nici ”dacă cei patru asasini își îndeplinesc sarcina și scapă de domnul Dragnea”

Victor Ponta NU MAI VREA să audă de PSD. Nici ”dacă cei patru asasini își îndeplinesc sarcina și scapă de domnul Dragnea”

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, în prezent lider al PRO România le transmite un mesaj foștilor și actualilor colegi și arată că și dacă cei patru asasini își îndeplinesc misiunea și îl elimină pe Liviu Dragnea el nu se va mai întoarce în PSD.

”Nu vă așteptați ca dacă cei patru asasini își îndeplinesc sarcina și scapă de domnul Dragnea, eu să mă întorc în PSD. Nu, am pornit acest proiect, Pro România pentru că ne dorim să avem succes. Într-adevăr, eu discut cu foarte mulți foști colegi din PSD, dar asta nu înseamnă că mă întorc.

Că eu văd, la un moment dat, o posibilitate de a colabora politic cu cei de dreapta, o facem pentru bine României, dar eu vreau să avem succes cu Pro România. Le urez tot binele celor de la PSD și de la ALDE, dar nu mai am nicio încredere în conducerile actuale”, a declarat Victor Ponta, în cadrul unei întâlniri cu membrii PRO România, la Constanța.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.