Victor Ponta trădează din nou. O susține pe Viorica Dăncilă. Nu o vrea plecată de la Guvern
Viorica Dăncilă
Ultima Ora Politic

Victor Ponta face dezvăluirea care îngroapă PSD. Au furat 4 miliarde de euro

Liderul Pro România a izbucnit la adresa PSD, în contextul aprobării recente a rectificării bugetare. Victor Ponta declară astfel că acest Guvern Dăncilă a furat peste 4 miliarde de euro, bani ce vor fi plătiți de români. ”Marioneta Veorica” și oamenii din jurul său trebuie să fie pedepsiți.

”Acestia sunt banii pe care i-au furat si i-au prapadit baronii, mafiotii, stanestii si olgutii, slugile raspopite ale lui Dragnea – toti care o tin de fire pe marioneta Veorica!

https://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-catre-psd-nu-mai-g…

4,25 MILIARDE EURO care vor fi platiti de romani! Si ei cred ca scapa asa??? Ei cred ca ii aduc la guvernare pe PNL si USR si isi vad linistiti de banii furati – sa le dovedim ca nu va fi asa!

In acest timp oamenii simpli, angajati, pensionari, oameni cu gandire si nevoi de stanga , adevaratii social democrati din Romania, vad ca in fiecare zi cresc toate preturile, viata devine mai grea , saracii devin mai saraci si baronii devin mai bogati si mai aroganti ( cu toate rudele si camarila lor)!

ProRomania va salva Stanga si social democratia in Romania – in primul rand trebuie insa sa o salvam de baroni, hoti, analfabete si sicofanti care le-au luat oamenilor tot ce aveau ( inclusiv mandria de a fi social democrat)!” ,scrie Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.