Ludovic Orban îl lasă pe Ponta fără partid. Demisionarii din Pro România primiți în PNL
Ludovic Orban îl lasă pe Ponta fără partid. Demisionarii din Pro România primiți în PNL
Ultima Ora Politic Social

Victor Ponta era să-l caftească pe Ludovic Orban: ”Am vrut să-l pocnesc!” Loți s-a legat de Daciana

Victor Ponta și Ludovic Orban au fost la un pas de bătaie din cazua soției șefului de la Pro România. Fostul premier al României a mărturisit că a refuzat să dea mâna cu Orban și chiar a fost foarte aproape să se ia la bătaie cu el, după ce acesta a depus o plângere penală pe numele Dacianei Sârbu.

Președintele partidului Pro România a fost invitat la emisiunea România 9, de la postul de televiziune TVR 1, unde a abordat mai multe subiecte de actualitate și a mărturisit că la un moment dat a fost foarte aproape să se ia la bătaie cu Ludovic Orban. Totul s-a întâmplat după ce liderul PNL a depus o plângere penală pe numele soției fostului prim-ministru, iar ulterior a mers să dea mâna cu acesta.

„Singurul om cu care nu am dat mâna este Ludovic Orban. Mi-a întins mâna, dar l-am refuzat. S-a întâmplat după ce i-a făcut plângere penală soției mele. I-am și spus că îl pocnesc. S-a întors și a plecat”, a declarat Victor Ponta.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii