Video. Victor Ponta îl face praf pe Dragnea: ”Doar comuniștii și naziștii foloseau copii nevinovați în campaniile electorale”
Victor Ponta dezvăluie jocul lui Dan Barna. ”A fost o cacealma”
Ultima Ora Politic

Victor Ponta dezvăluie jocul lui Dan Barna. ”A fost o cacealma”

Victor Ponta a declarat, luni seara, la România TV, că USR a încercat să șantajeze PNL prin includerea celor două proiecte pentru a fi votate, cu scopul da a vota, la rândul ei, învestirea guvernului Ludovic Orban. După ce DNA a deschis dosar penal pentru fraudarea fondurilor europene de către Dan Barna, Ponta a precizat că liderul USR a vrut să facă o cacealma în Parlament.

”Azi a fost o cacealma, pe care domnul Barna, fiind implicat în scandalul ăsta cu dosarele sale, a încercat să o facă la Parlament. Una e să spui fără penali în funcții publice, la televizor, și alta e să vorbim despre persoane care au fost condamnate definitiv de un judecător. USR a vrut să șantajeze PNL cu proiectele fără penali, primari în două tururi și legea recursului compensatoriu.”, a declarat Victor Ponta.

Biroul permanent al Camerei Deputaților a respins introducerea pe ordinea de zi a plenului de luni a proiectelor privind alegerea primarilor în două tururi, inițiativa legislativă „Fără penali”, precum și abrogarea recursului compensatoriu, solicitare formulată de către PNL. Pentru includerea proiectului „Fără Penali” pe ordinea de zi a plenului Camerei au votat PMP, USR, PNL și minoritățile, în timp ce Pro România și PSD s-au abținut.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii