VICTOR PONTA ÎI DĂ LOVITURA LUI DRAGNEA. ÎL VOTEAZĂ PE IOHANNIS LA PREZIDENȚIALE Liderul Pro România, Victor Ponta este sigur
Ultima Ora Politic

Victor Ponta atac devastator la Liviu Dragnea. ”România e condusă de analfabeți”

Victor Ponta atac devastator la Liviu Dragnea. ”România e condusă de analfabeți”

Fostul lider al PSD Victor Ponta continuă războilu declarațiilor cu actualul președite al social-democraților Liviu Dragnea.

Ponta îl acuză pe omul numărul I în PSD că a confiscat România, dar țara este condusă doar de analfabeți, oameni care stau în jurul lui Dragnea.

citește și : EXCLUSIV. Lovitură pentru Liviu Dragnea. Se pregătesc plecări masive din PSD

”Ce bine ar fi dacă am putea să deschidem ochii și să ne uităm la ce se întâmplă în Europa și în lume! Pentru că viață noastră de zi cu zi va depinde de aceste lucruri – dar noi ne-am obișnuit să fim prostiți și manipulați / sau să spunem că nu avem ce face!

România se mulțumește să rămână prizonieră a scandalurilor zilnice întreținute la televizor cu bani publici : Statul Paralel, Dragnea și Kovesi, Vanghelie și discursuri guvernamentale citite de pe foaie !

Nici măcar despre necazurile interne nu mai avem voie să vorbim – cea mai mare inflație din UE, cele mai multe decese din cauza gripei, cea mai mică rată de absorbție a fondurilor europene, cele mai mici investiții, cel mai mare deficit al balanței comerciale ( 13 miliarde euro scoase din țară doar în 2017) , etc!

Între timp Angela Merkel și Emmanuel Macron au pornit reconstrucția Uniunii Europene – un plan ambițios dar complicat / opinia mea și a #ProRomania este că țară noastră ar trebui să fie implicată cât mai repede și cât mai mult în acest efort/ decizia lui Liviu Dragnea și a Partidului sau de a duce România la remorcă Ungariei este o mare eroare.

Dar există multe alte evenimente care ne afectează direct : http://www.ioanapetrescu.ro/privind-la-cancanurile-interne…/

Lupta Comisiei Europene contra giganților IT va lovi exact în România ( care a dezvoltat în ultimii ani tocmai acest domeniu) / taxele vamale impuse de Trump vor afecta investițiile în infrastructură de care are țară noastră nevoie atât de mult!

Dacă PSD a fost confiscat de Dragnea și are în frunte doar analfabeți și incompetenți, dacă PNL nu este în stare să scape de populiști și impostori – este o uriașă oportunitate pentru #ProRomania să vină cu analize, proiecte și soluții referitoare la aceste chestiuni care vor influență viață noastră în viitor!”,spune Ponta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.