Victor Ponta APLAUDĂ inițiativa deputaților PSD-ALDE de a schimba Legea Offshore. ATAC la Dragnea 1
Ultima Ora Politic

Victor Ponta APLAUDĂ inițiativa deputaților PSD-ALDE de a schimba Legea Offshore. ATAC la Dragnea

Victor Ponta APLAUDĂ inițiativa deputaților PSD-ALDE de a schimba Legea Offshore. ATAC la Dragnea

După apariția scrisorii celor 16 deputați din Comisia de Industrii, dintre care membrii PSD-ALDE, Victor Ponta iese la rampă. Se cere modificarea legii offshore, care, în forma actuală, ar aduce ”pierderi masive” României. Liderul ProRomânia declară că partidul său susține modificarea Legii dată de Dragnea.

„Proasta guvernare +proasta legiferare + incompetenta + coruptie = pierderi uriase pentru Romania!

Legea privind resurele naturale ale Romaniei din zona off shore a Marii Negre a fost tot timpul negociata si schimbata in spatele usilor de la Cabinetul Presedintelui Camerei Deputatilor / soarta unor resurse de 100 de miliarde de euro apartinand Romaniei si care trebuie exploatate in urmatorii 25 de ani au stat in “pixul” unui individid care stie doar sa sifoneze bani publici prin Teldrum si sa isi faca vile in Brazilia!

Proiectul de lege a fost schimbat de 4 ori in ultimul moment in baza unor criterii si negocieri ascunse – de fiecare data deputatii au votat un text pe care nu l-au citit si ale carui prevederi le sunt total straine! Iar rezultatul este un dezastru!

Deputatii PRO Romania sustin schimbarea Legii “Dragnea” privind resursele din off shore!

Este nevoie din nou de oameni cinstiti si competenti care sa guverneze si sa faca legi bune pentru romani!”, scrie Ponta pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.