Victor Ponta, acuzații bombă pentru Dăncilă. ”Fură voturi de la Diaconu” 1
Dăncilă mai pierde un om. Fost susținător al Guvernului, trece la Pro România
Ultima Ora Politic

Victor Ponta, acuzații bombă pentru Dăncilă. ”Fură voturi de la Diaconu”

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține pe facebook că Viorica Dăncilă și PSD au pus la cale o strategie prin care au distrus grupurile ALDE din Parlament pentru a-l lăsa pe Mircea Diaconu fără reprezentanți în secțiile de votare, ALDE nemafiind considerat partid parlamentar după distrugerea grupurilor. Ponta acuză faptul că prin această strategie se urmărește fraudarea alegerilor, iar PSD vrea să fure voturile lui Mircea Diaconu.

”Aceasta a fost de la inceput miza adevarata a razboiului Echipei “Dancila” cu ALDE – cumparand senatori si deputati ( cati a fost nevoie) pentru a desfiinta grupurile parlamentare si a scoate din sectiile de vot reprezentantii lui Mircea Diaconu!

Sigur ca Dancila &Co stiu ca trebuie sa fure si sa cumpere voturi de la Mircea Diaconu / eu insa le reamintesc cazul “Oprescu” din 2008 – cu cat vor face mai multe nelegiuiri si abuzuri cu atat vor convinge mai multi alegatori de faptul ca trebuie sa il voteze pe Diaconu.

Abuzuri, milioane de lei , fake news promovate prin oamenii din presa pe care ii spaguiesc ei, furturi si ilegalitati – armele Vioricai Dancila si ale gastii ei / dar nu in lupta cu Iohannis, PNL sau USR – ci totul in lupta cu ProRomania , Alde si Mircea Diaconu!

Am incredere ca oamenii vad aceste lucruri – si vor sti ce sa voteze !”, scrie Victor Ponta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.